Perhatian: pemilik bisnes servis, Tadika, klinik, travel & kaki launching ๐Ÿ”ฐ๐Ÿ”ฐ

Nak lead kualiti? Buatlah Landing Page!
Landing Page bantu anda tapis lead berkualiti& mudah close

Jom belajar bina landing page yang dah terbukti berkesan jana 5-6 angka sebulan di dalam kelas LIVE 2 hari Landing Page Mastery.

Klik butang di bawah untuk daftar @ boleh scroll untuk baca-baca dulu.

Modul kelas ini direka berdasarkan pengalaman…

hasilkan lebih 500+ landing page & salespage yang dah jana lebih 5-6 angka sebulan untuk industri di Malaysia.

Bagi yang pertama kali dengar nama Team Fames.

Hai, salam perkenalan.

Izinkan kami perkenalkan diri ya.

Team Fames adalah Agensi Pemasaran Digital yang diasaskan oleh Tuan Firdaus Azizi pada tahun 2016.

Di dalamnya ada pasukan seperti;

> Digital Marketer
> Digital Copywriter
> Website Designer
> Video Editor

Alhamdulillah, setakat hari ini seminar beliau sudah dihadiri lebih 3,700 orang usahawan dan video panduan beliau pula sudah dimuat turun lebih dari 4,450 orang.

Kini Team Fames sudah ada lebih 20 orang Digital Marketer & Copywriter yang mengurus iklan dengan pulangan 5-6 angka sebulan.

95% guna website!

Apa yang Kami dapat simpulkan?

Setelah lebih 7 tahun dalam dunia pengiklanan online & menguruskan sistem automasi untuk usahawan online.

Sekiranya, anda inginkan LEAD yang berkualiti, boleh masuk konsisten setiap hari & lebih mudah close.

Anda WAJIB ada LANDING PAGE ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€

Apa itu landing page?

Landing page adalah website 1 halaman macam yang anda sedang baca sekarang.

Dalam landing page, biasanya kita akan terangkan:

โœ… Masalah yang dihadapi pelanggan
โœ… Memperkenalkan solusi / produk
โœ… Bagaimana produk selesaikan masalah
โœ… Apa yang kita tawarkan
โœ… Kenapa kena beli dengan anda
โœ… Testimoni, video demo produk & banyak lagi

Disebabkan banyak info prospek telah tahu di dalam landing page.

Ia menjadikan PROSPEK RASA YAKIN sebelum mereka hubungi anda & akan memudahkan kerja anda pada bahagian closing.

Inilah rahsia landing page. 5-10 minit dah boleh close.

Insyaallah.

Kelas ini sesuai ke untuk anda?

Kelas ini tak sesuai untuk semua orang ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

Ia khas direka untuk peniaga online yang biasa:

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Closing menggunakan call
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Nak info prospek sebelum temujanji
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Nak kumpul waiting list launching
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Nak tempah sesi untuk konsultasi
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Nak info sebelum bg quotation, dll.

Kalau anda tak buat salah satu daripada aktiviti di atas.

Kelas ini tak sesuai untuk anda ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Apa yang anda akan belajar?

Dalam kelas LIVE 2 hari ini, anda akan belajar:

1) Bina landing page untuk menerangkan produk, apa yang anda tawarkan, dll.

Ia sangat mudah, sebab banyak template yang anda boleh ‘Copy – Paste – Adjust’.

โœ… Tinggal edit ayat
โœ… Masukkan gambar produk
โœ… Embed video tutorial, dll
โœ… Siap !

2) Bina BORANG untuk anda menapis kualiti prospek yang anda inginkan.

Antara butiran borang yang anda boleh customize:

โœ… Butiran asas: Nama, emel & no. telefon
โœ… Muat naik fail; PDF, Gambar, dll
โœ… Tarikh & masa

3) Bina flow automation dalam sistem selepas prospek isi borang.

Bila ada sistem, kerja anda jadi lebih mudah.

Antara kerja yang sistem boleh buat seperti:

โœ… Hantar notifikasi ke nombor prospek
โœ… Simpan terus data ke Google Sheet
โœ… Beritahu tim di Whatsapp Group, dll

Berminat nak belajar semua ini?

Klik butang di bawah untuk daftar sebelum kelas bermula ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Kenapa kena buat iklan ke
landing page?

  • Terang produk anda dalam bentuk visual; Gambar, Video demo, dll.
  • Prospek lebih fokus & tidak mudah terganggu dengan iklan orang lain
  • Boleh letak pixel. Pantau iklan dekat ads manager jer
  • Lead lebih berkualiti berbanding iklan Whatsapp yang ‘klik banyak, lead sikit’.
  • Lead yang masuk pun lebih konsisten
  • Lead yang masuk lebih serius nak beli sebab info tentang produk, dll semuanya dah ada dalam website
  • Jadi, yang serius jer akan isi borang.

Bagaimana nak Bina landing page?

Sekurangnya, ada 8 kriteria yang perlu anda tahu sebelum bina landing page. Jangan fikir cantik sahaja tapi tak berfungsi & tak convert.

1# – Laju

Pastikan boleh loading antara 2 – 5 saat. Dalam kelas nanti, anda akan guna Waform Builder yang kami host-kan menggunakan ‘Server Dedicated Hosting’ yang laju.

2# – Fungsi Borang

Pastikan anda boleh bina borang. Baru anda boleh simpan database prospek. Cth: Nama prospek, nombor, soalan yes/no, tanya masalah dia, dll.

3# – Mudah Customize

Anda nak masuk teks dengan font tertentu, gambar, galeri, video, jadual pakej harga, dll. Hanya edit macam dekat power point

4# – Mobile Friendly

Pastikan ia mesra di mobile. Ramai peniaga teruja nak cantikkan website di dekstop, sedangkan lebih 85% orang masuk website guna phone.

5# – Analytic

Analytic penting untuk anda ukur keberkesanan landing page anda. Berapa orang masuk, berapa jadi prospek, CR%, dll. Tanpa analytic, susah anda nak tambah baik.

6# – A/B Testing

Ada kalanya kita nak edit landing page sedia ada, tapi takut conversion rate jatuh. Disinilah penting ada A/B test. Bila ada, anda boleh bandingkan yang asal & baru diubah.

7# – Sistem Automasi

Landing page yang bagus ada sistem automasi. Maksudnya, selepas prospek isi borang, kita boleh susun terus siri follow up melalui emel, Whatsapp & SMS.

8# – Sistem CRM

CRM merujuk kepada Customer Relationship Management. Jika ada fungsi ini, anda boleh segmen jenis prospek mengikut masalah, minat produk apa, umur, dll (Tnc Apply)

berita Baik untuk anda!

Semua fungsi yang anda perlukan, ada dalam sistem WAFORM. Sistem inilah yang kami akan gunakan dalam kelas nanti.

Apa topik yang anda akan belajar dalam kelas 2 hari ini?

(10.00 pagi – 1.00 petang, 20 Februari 2024, Selasa)

  • Overview Funnel: Landing Page > Whatsapp / Google Sheet
  • Template salesletter untuk landing page
  • Jenis Servis
  • Jenis Waiting List
  • Jenis Event @ Kelas Online
  • Cara edit template salesletter untuk niche anda
  • Sesi soal jawab

(8.30 malam – 11.00 malam, 20 Februari 2024, Selasa)

  • Daftar akaun Waform Builder
  • Daftar akaun Wabot & Connector
  • Cara import template landing page
  • Cara edit teks, masukkan gambar & video
  • Cara customize borang untuk dapatkan lead
  • Sesi soal jawab

(10.00 pagi – 1.00 petang, 21 Februari 2024, Rabu)

  • Cara hubungkan borang –> Waform Automation
  • Cara simpan data lead ke Google Sheet
  • Cara hantar notifikasi Whatsapp kepada prospek
  • Cara hantar notifikasi ke Whatsapp Group
  • Review flow automation
  • Cara asas baca data analytic
  • Sesi soal jawab

Ini 3 bonus percuma untuk anda

Semua bonus untuk memastikan anda berjaya hasilkan landing page yang power untuk dapatkan prospek berkualiti.

Bonus 1 : Digital Workbook*

Tak perlu risau kalau anda terlepas apa yang trainer ajar, boleh semak semula melalui workbook ini.

Bonus 2 : Whatsapp Group*

Anda ada pertanyaan, terus ajukan di dalam group. Trainer akan bantu beri cadangan & solusi.

Bonus 3 : Panduan Setup Business Manager*

Video step by step ini khas buat anda yang baru pertama kali setup Business Manager.

Nak setup landing page dengan lebih mudah semasa kelas?

Anda boleh ‘add on’ booster di bawah di borang tempahan

Toolkit #1 – Template Landing Page Mastery (RM299)

Anda tinggal edit teks, letak gambar & siap landing page. Ia akan dikemaskini dari masa ke masa.

Toolkit #2 – Template Flow Automation (RM299)

Ia akan mudahkan kerja anda untuk set automation lead ke Google Sheet, Whatsapp, Emel, dll

Toolkit #3 – Sistem waform dot co 30 Hari (RM50)

Dengan adanya Waform Dot Co ini, anda hanya perlu daftar akaun & website anda terus siap dalam 1 minit. Tak perlu pening kepala fikir tentang domain, hosting & teknikal lain.

Toolkit #4 – Rakaman Kelas Online (RM30)

Dengan adanya rakaman kelas ini, anda boleh tonton rakaman untuk ulangkaji topik kelas online.

Berapa yuran untuk join Kelas?

Ikutkan harga asalnya RM297.00

Tapi, memandangkan ini batch terawal, testimoni pun takde lagi…

Early-bird RM39 sahaja ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

EARLY BIRD – 1x Tiket
KELAS ONLINE LANDING PAGE MASTERY

RM39

harga asal: rm 297


  • Kelas LIVE 2 Hari
  • Digital Workbook
  • Whatsapp Group 1 Bulan
  • Panduan Video Setup Business Manager & Pasang META Pixel
  • 7 hari jaminan pulangan wang

Dah sedia nak ada landing page sendiri tahun 2024 ni?

Lengkapkan borang tempahan anda di bawah sekarang. Pelaburan ilmu serendah RM39 sahaja untuk miliki website sendiri ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

1
SHIPPING
Where to ship it?
1
Placeholder
Kelas Live Landing Page Mastery × 1
-
+
RM39.00

Subtotal RM39.00
Total RM39.00

Your Products

Products
Qty
Price
Kelas Live Landing Page Mastery
-
+
Original price was: RM598.00.Current price is: RM39.00.

Tawaran Istimewa!

Berminat Nak Dapatkan Tawaran Istimewa Sebagai Pelengkap Kelas Ini?

Product
Total
Kelas Live Landing Page Mastery × 1
RM39.00
Subtotal RM39.00
Total RM39.00

Customer Information

Maklumat Pembayaran

  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

We Respect Your privacy & Information

โ€œRisau Dah Join, Tapi Rasa Tak Berbaloi?โ€

Jangan bimbang, kami ada jaminan pulangan wang untuk kelas fizikal ini. Tiada risiko anda perlu tanggung untuk join kelas ini.

(Baca: Polisi Pulangan Wang Kami)

Jaminan Pulangan Wang Diberikan

100% refund akan diberikan dengan syarat tuntutan dibuat secara bertulis dengan menyatakan sebab inginkan refund. Tuntutan boleh dibuat melalui emel bertulis di hai@fames.my selewatnya 7 hari selepas program / kelas.

Soalan Lazim

Jawapan: Anda akan belajar siapkan landing page anda sendiri dalam masa 2 hari.

Kemudian, kita akan buat terus flow automation selepas prospek isi borang dalam landing page.

Flow ini terpulang pada anda ingin hantar Whatsapp kepada prospek, masukkan data prospek terus ke Google Sheet, bagi notifikasi dekat Slack, dll.

Kemudian, anda juga boleh terus setup siri Whatsapp Follow Up selepas 3 hari, 7 hari & seterusnya menggunakan sistem yang kami bangunkan.

Jawapan: Kita akan guna sistem yang kami bangun iaitu Wabot & Waform

Wabot adalah sistem Whatsapp API yang membolehkan kita hantar mesej Whatsapp secara automatik menggunakan Waform.

Manakala Waform adalah sistem WordPress yang dihost oleh Team Fames menggunakan server VPS (lebih laju dari shared hosting)

Dengan Waform, anda boleh bina Landing Page, masukkan gambar, video, copywriting, bina borang, urus database CRM & setup flow automation untuk Whatsapp, Emel & SMS.

Waform kita belum lancarkan dekat umum. Kiranya, anda adalah orang terawal merasmikan sistem ini.

Boleh chat dengan tim support kami ya

Klik sini untuk Whatsapp tim support kami (0389258440) bantu. Andaikata kelas ini tak sesuai, kami akan beritahu tak sesuai.