bERITA BAIK UNTUK PENIAGA YANG SUKA BROADCAST

“Kini, anda dah boleh broadcast Beribu Nombor Whatsapp Guna sistem jer”

(walaupun prospek & pelanggan tak save nombor anda)

“Siapa Yang Paling Sesuai Hadir Kelas Ini?”

Usahawan Online

Jika selama ini anda ada database nombor pelanggan, tapi tak pernah broadcast. Pelanggan pun tak tentu save nombor anda. Ini masa untuk anda belajar.

Penyedia Servis Iklan Berbayar

Jika selama ini anda hanya ada kemahiran untuk buat iklan berbayar sahaja. ROAS pun tak berapa cantik betul? Jadi, ini peluang untuk anda belajar & tawarkan servis baru dekat klien.

Klinik

Ada masa hari orang Walk In kurang, anda boleh broadcast pelanggan dengan tawaran tertentu. Tapi pelanggan belum tentu save nombor. Kami akan kongsi cara guna sistem dekat anda.

Pemilik Restoran

Dulu pernah kumpul nombor pelanggan dekat kaunter? Bagus dah tu. Tapi kalau broadcast cara biasa, belum tentu pelanggan terima mesej. Anda sesuai join kelas ini.

Ejen Takaful / Unit Trust

Nak follow up pelanggan atau prospek yang dah lama tak contact? Kalau broadcast biasa, belum tentu mereka terima. Anda juga patut belajar cara guna sistem ini.

“Apa Kata Peserta Sebelum Ini?”

Disclaimer: Sebahagian testimoni di bawah, ada yang datang daripada kelas percuma, media sosial & selepas mereka gunakan sistem Wabot.

“Kenapa Nak Guna Sistem, Sedangkan Boleh Buat Broadcast List Secara Percuma?”

Ya, kami setuju.

Secara asasnya, boleh sahaja guna fungsi ‘Broadcast List’ seperti di atas.

Cuma cabarannya adalah;

1) Maksimum 256 orang untuk satu list

Jadi, kalau anda ada 2000 nombor yang ingin di blast.

Anda kena buat lebih kurang 10 list untuk broadcast.

Tak ke leceh tu? Hihihi

Jadi, usahawan yang nak jimat masa memang akan prefer guna sistem.

2) Tak semua penerima akan dapat mesej Broadcast List

Antara syarat yang dikenakan Whatsapp adalah…

Penerima perlu simpan nombor Whatsapp anda, baru bila anda blast, mereka akan terima.

Jadi, kalau anda ada promosi khas hujung bulan atau pemberitahuan penting yang perlu disampaikan. Broadcast list tak menjamin mesej itu telah diterima penerima.

Kan dah rugi dekat situ? Silap-silap dituduh SPAM!

3) Tak boleh jadualkan blast awal

Kalau nak guna Broadcast List, anda kena buat manual pada waktu yang anda inginkan.

Contoh nak blast 8.00 pagi…

Jadi jam 8.00 pagi lah baru blast kepada semua list itu.

Berbeza dengan sistem, anda boleh set siap-siap nak blast 8.00 pagi esok. Sistem boleh set awal hari ini & anda tak lah kalut nak blast satu per satu list.

Ringkasnya seperti jadual di bawah

Broadcast ListSistem Blaster
Had nombor setiap list256Tiada had
Pelanggan tak simpan nomborTak terima mesejTerima mesej
Cara broadcastManualBoleh dijadualkan / Serta merta

Tenaga Pengajar Berpengalaman

1# – Saudara Izzuddin

  • Seorang website designer & automation builder di Team FAMES
  • Berpengalaman mengurus sistem hebahan emel, SMS & Whatsapp untuk lebih 10+ klien
  • Orang yang disebalik tabir membantu berikan bantuan sokongan di telegram, Whatsapp & private chat support.
  • Jika ada masalah dengan sistem automation, kami akan rujuk beliau untuk selesaikan.

Usah bertangguh geng!

Daftar sekarang & kami akan tunjuk step-by-step kepada anda yang hadir. Link kelas live akan diberikan 30 minit sebelum kelas.

1
SHIPPING
Where to ship it?
1
Placeholder
Pakej Silver - Online Kelas Whatsapp Broadcast PRO × 1
-
+
RM0.00

Subtotal RM0.00
Total RM0.00

Your Products

Products
Qty
Price
Pakej Silver
Kelas LIVE Sahaja
-
+
RM0.00
GOLD - Akses Rakaman Kelas
Kelas LIVE + Akses Rakaman
-
+
RM20.00

Berminat Mahu Dapatkan Tawaran Istimewa Langganan Wabot Plus 30 Hari?

Product
Total
Pakej Silver - Online Kelas Whatsapp Broadcast PRO × 1
RM0.00
Subtotal RM0.00
Total RM0.00

Customer Information

Payment Information

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

We Respect Your privacy & Information
  • Kelas LIVE 2 hari ini TIADA RAKAMAN
  • Bagi mereka yang nak rakaman kelas, pilih pakej GOLD, tambah RM20 jer 👇
  • Rakaman kelas ini SANGAT membantu anda untuk senang nak amalkan
  • Dalam kelas nanti, 70% penyampaian dalam bentuk teknikal.
  • Jadi, anda memang kena betul-betul fokus supaya tak terlepas.
  • Harga rakaman akan naik RM50 sebaik sahaja kelas bermula.
  • Dah ambil rakaman, tak puas hati? Boleh minta refund dalam masa 7 hari selepas kelas berlangsung.