✂️✂️ [90% off] Ini kelas terakhir sebelum Ramadan. Tiada kelas dijalankan sepanjang puasa!

🎬 Kelas LIVE Follow Up Mastery

Tukar Pelanggan anda Jadi Mesin Duit Secara sistematik 💰

“Belajar seni follow up, tukar prospek jadi pelanggan setia & pujuk merekabeli berkali-kali secara sistematik TANPA kos iklan

  

Kenapa prospek tak beli dari anda?


Jika anda pernah dengar tentang ‘buying pyramid’ daripada Chet Holmes, setiap prospek yang contact anda terbahagi kepada beberapa peringkat.

Daripada 100 orang yang jadi prospek anda…

  • 3% – Anda boleh close mereka ‘on the spot’
  • 7% – Mereka nak beli, tapi bukan ‘sekarang’
  • 30% – Mereka ada masalah, tapi ‘tak fikir’ lagi nak beli
  • 30% – Mereka ada masalah, tapi ‘tak sedar’ dia ada masalah
  • 30% – Memang tak minat nak beli produk anda

Ini bermakna, kalau anda hanya mengharapkan orang terus beli selepas contact anda.

Potensi untuk anda close ‘on the spot’ hanya 3% ke 10% sahaja.

Lagi 90% akan fikir dulu.



Disinilah pentingnya anda FOLLOW UP mereka semula.

Bila anda follow up dengan konsisten:

  • Closing rate boleh naik dari 3% ke 50% 🚀
  • Kos per jualan boleh turun 3x ke 5x ganda ↘️↘️
  • Kekerapan pembelian pun boleh naik 3x – 10x setahun ⚡
  • Lifetime value customer pun naik berganda-ganda 💸

Ini contoh skrinshot salah satu klien kami yang konsisten follow up pelanggan sedia ada dia setiap bulan 👇🏻👇🏻


Dengan gabungan iklan yang bagus, strategi & sistem follow up yang konsisten.

Ada pelanggan yang dah beli lebih 600+ kali seumur hidup.

Lifetime Value Customer (LTV) : RM44,374


Kalau seorang pelanggan boleh bagi pulangan RM1000, kos per pelanggan RM100 pun kita tak kisah kan ❓

Sebab pulangannya berbaloi-baloi.

Tiada lagi istilah: “Iklan mahal la hari ini, off la dulu”

Tapi… kenapa TAK RAMAI PENIAGA ONLINE yg betul-betul pelan jadual follow up mereka? 🤔🤔

Biasanya ia berpunca daripada 👇🏻👇🏻

  • Mindset salah – Rasa segan & malu nak follow up
  • Tiada ilmu – Selama ini main belasah jer, jadi takde hasil
  • Tiada sistem – Selama ini manual, kejap buat, kejap tak
  • Malas – Lebih suka pening kepala dekat iklan & cari pelanggan baru

Atas sebab itulah…

Kami betul-betul nak jemput anda join kelas 3 hari ini.

Kami nak londehkan strategi & sistem apa yang kami guna untuk follow up pelanggan dengan sistematik.

Semuanya ada di dalam kelas LIVE 3 hari – Follow Up Mastery!

Kelas ini sesuai untuk siapa?

Jika anda salah seorang daripada 6 golongan di bawah, kelas ini sesuai untuk anda perbaiki closing rate, tingkatkan ‘repeat order’ & jualan anda setiap bulan.

Whatsapp

Anda buat iklan & closing di Whatsapp?

  • Prospek masuk banyak, tapi susah nak close
  • Selalu kena ‘bluetick’ selepas tahu harga
  • Dalam modul 1, anda akan belajar follow up prospek

Website

Anda buat iklan & menjual di website, onpay, dll?

  • Conversion rate rendah untuk convert ‘new customer’
  • Pelanggan yang dah beli, tak ramai yang ‘repeat order’
  • Join kelas untuk dapatkan repeat order secara sistematik

Digital Marketer

Anda bekerja & nak upgrade ilmu strategi follow up?

  • Nak harapkan iklan sahaja, makin mahal tiap tahun
  • Nak main follow up, tapi takde ‘action plan’ yang jelas
  • Join kelas untuk ketahui naikkan sales tanpa kos iklan

Database

Anda ada database lama, tapi tak pernah follow up?

  • Dah lama teringin nak blast database lama beritahu offer
  • Tapi risau kena banned, nak blast manual, renyah pulak
  • Dalam modul 3 & 4, anda akan belajar seni f/u mereka

Produk Repeatable

Anda ada produk yang boleh dibeli berkali-kali?

  • Tak kisah produk fizikal, digital, servis @ konsultan
  • Nak susun lepas supaya pelanggan sama beli lagi & lagi
  • Belajar ilmu f/u supaya mereka ikut semua ‘funnel’ anda

Agensi / Freelancer

Anda ada klien tetap & nak ‘add on’ servis follow up?

  • Dah lama nak add on servis baru untuk naikkan sales
  • Tapi tak tahu servis apa yang klien sanggup bayar mahal
  • Belajar strategi follow up guna sistem & tawarkan dekat klien

Selesaikan semua masalah anda dalam “Follow Up Mastery”

Kelas ini lengkap dengan ilmu strategi, skrip, sistem & dah terbukti berkesan berdasarkan pengalaman kami urus klien sejak 2016.

“Highly recommend if you are looking for a Whatsapp notification & Follow Up”

Apa Anda akan belajar?

Kelas ini dibahagikan kepada 4 modul. 3 sesi. 3 hari.

TARIKH, HARI & MASA
SESI 1 Rabu, 28 Feb 2024 (10 am – 1 pm)
SESI 2Khamis, 29 Feb 2024 (10 am – 1 pm)
SESI 3Jumaat, 1 Mac 2024 (9 am – 12 pm)

Tak semua orang yang contact anda terus membeli. Ada yang nak survey dulu, ada yang hanya nak tahu harga. Jadi, apa perlu buat? 

Ini topil-topik yang anda akan belajar:

  • Kenapa pelanggan tak terus beli produk anda?
  • Apa yang pelanggan nak tahu sebelum beli?
  • Bagaimana nak susun strategi & pujuk mereka beli?
  • Apa CTA yang buatkan prospek reply?
  • Tempoh ‘gap’ antara follow up dan berapa lama nak follow up?
  • ‘The Secret Weapon’ follow up & banyak lagi.

Di akhir sesi ini, anda akan ketahui pelan tindakan untuk follow mereka jadi pelanggan pertama anda.

Tak semua yang dah beli kali pertama, akan hubungi anda semula. Anda kena anda pelan untuk sentiasa ingatkan mereka. Persoalannya, bagaimana?

Ini topik-topik yang anda akan belajar:

  • Kenapa pelanggan tak repeat order?
  • Apa yang pelanggan harapkan setelah beli produk kali pertama?
  • Bagaimana nak susun strategi supaya mereka beli lagi & lagi?
  • Apa pelan tindakan yang anda kena buat?

Di akhir sesi ini, anda akan jelas tentang apa yang anda perlu buat langkah demi langkah untuk dapatkan jualan ulangan daripada pelanggan baru.

Dalam modul ketiga ini, anda akan belajar strategi dapatkan repeat order daripada database pelanggan atau prospek yang dah lama anda tak hubungi. 

Anda akan belajar:

  • Hakikat pahit yang anda wajib tahu
  • Pantang larang sebelum bagi apa-apa promosi
  • Framework skrip halus untuk anda follow up & pelanggan tak marah
  • Apa pelan tindakan yang anda kena buat?

Habis sahaja sesi ini, anda akan nampak peluang ‘tambah duit’ daripada aset sedia ada anda.

Strategi anda dah belajar, tapi tak akan nak buat semuanya manual.

Di dalam sesi ini, kami akan kongsikan apa sistem yang anda boleh guna untuk automasikan kerja follow up:

  • Pengenalan sistem Whatsapp API
  • Apa jenis sistem follow up yang ada di pasaran?
  • Apa kelebihan & kekurangannya?
  • Bagaimana nak pilih sistem yang sesuai dengan keperluan anda?
  • Starter kit untuk anda bermula!

Di akhir sesi ini, anda akan lebih jelas bagaimana nak gunakan sistem ini & gabungkan strategi yang anda dah belajar sebelum nya.

Tamat sesi pembelajaran anda dalam Follow Up Mastery.

Siapa Tenaga Pengajar?

Bukan seorang, tapi 3 orang yang cukup berpengalaman dalam hasilkan skrip follow up, susun offer & ilmu teknikal berkaitan sistem follow up.

Tuan Faris Osman
  • Beliau merupakan seorang Digital Copywriter sejak 2013 – Sekarang
  • Berpengalaman lebih 10 tahun menyusun strategi pengiklanan, tawaran & copywriting
  • Orang yang disebalik tabir membantu klien jana jualan 6 angka setiap bulan
  • Pernah dijemput ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Enterwip di bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.
  • Niche: NGO, Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital & Konsultansi
Tuan Amir Faisal
  • Beliau merupakan seorang Digital Copywriter sejak 2015 – Sekarang
  • Berpengalaman lebih 8 tahun dalam bidang closing & follow up menerusi Whatsapp
  • Penulis buku Teknik Pukau Pelanggan & Close Sales Whatsapp 2017.
  • Pernah bekerjasama dengan brand besar seperti: SifuBads, Jootawan, MDEC.
  • Niche: NGO, Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital & Konsultansi
Tuan Izzuddin Ibrahim
  • Beliau merupakan seorang Website Designer & Automation Builder di Team FAMES
  • Berpengalaman mengurus sistem hebahan emel, SMS & Whatsapp untuk lebih 10+ klien
  • Orang yang disebalik tabir membantu berikan bantuan sokongan di telegram, Whatsapp & private chat support.
  • Kemahiran teknikal: WordPress, Woocommerce, Onpay, Pabbly Connect, Wabot, SMSniaga, dll

Berapa yuran untuk join kelas 3 hari?

Ikutkan nilai sebenar untuk anda kuasai ilmu ini.

Pro trainer akan caj anda tak kurang RM2,000 seorang untuk 1 hari penuh kelas fizikal.

Yuran itu termasuk dengan kos sewa bilik seminar, kos makan minum, kos hasilkan template, skrip, dll.

Akan tetapi…

Memandangkan kelas yang kami buat ini secara online.

Kami tak perlu menanggung;

  • Kos bilik seminar
  • Kos sediakan makan minum
  • Kos masa hadap jem, dll

Jadi, banyak dah boleh jimat.

Maka atas dasar itulah, anda boleh join kelas 3 hari Follow Up Mastery ini dengan yuran serendah…

Bukan RM2000 seorang

RM49 sahaja
RM49 sahaja
RM49 sahaja


Jimat sehingga 90% berbanding nilai sebenar kelas ini
(jika dibuat secara fizikal)

Dan anda boleh guna ilmu ini seumur hidup...

NILAI ASAL RM2,000

RM 49 / org

Ini semua apa yang anda akan dapat:

  • Kelas Live 3x Hari
  • Modul 1: The Reminder Plans
  • Modul 2: The Retain Plans
  • Modul 3: The Reconnect Plans
  • Modul 4: The System
  • Q&A Session
  • 7 hari jaminan pulangan wang

Anda rasa kelas ini sesuai untuk anda naikkan jualan? Nak daftar?


Ikuti 6 langkah di bawah sekarang:

  1. Isi butiran anda; Nama, Emel & Nombor Whatsapp
  2. Semak butiran tempahan
  3. Add on offer: Template, Skrip, dll (recommended)
  4. Klik ‘Bayar Sekarang’
  5. Lengkapkan tempahan dalam 30 minit
  6. Link ke kelas akan diberi 15 minit sebelum live
1
SHIPPING
Where to ship it?
Kelas Live Follow Up Mastery × 1
-
+
RM49.00
Subtotal RM49.00
Total RM49.00

Butiran Pelanggan

Butiran Kelas

Products
Qty
Price
Kelas Live Follow Up Mastery
Buy 1 and Save RM351.00 (87.75%)
-
+
RM49.00

Product
Total
Kelas Live Follow Up Mastery × 1
RM49.00
Subtotal RM49.00
Total RM49.00

Kaedah Pembayaran

  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% Jaminan Pulangan Wang

“Risau Dah Join, Tapi Rasa Tak Berbaloi?” – Jangan bimbang, andaikata dah join kelas ini, tapi rasa takde langsung ilmu baru anda dapat. Boleh mohon refund 100% duit yang anda bayar.

Terma: Tuntutan refund boleh dibuat secara bertulis dengan menyatakan sebab refund melalui emel di hai@fames.my selewatnya 7 hari selepas program / kelas berakhir.