Inilah satu-satunya bootcamp yang ajar anda…

Strategi pujuk pelanggan beli lebih 10x kali tanpa kos iklan πŸ’°

Kami dedahkan formula paling lengkap untuk anda dapatkan prospek yg senang close & tukar mereka jadi pelanggan setia – secara sistematik!

🌟🌟🌟🌟🌟
“Dah ada yang repeat order lepas guna sistem Whatsapp automation”

Pendaftaran bootcamp akan ditutup pada 9.00 pagi, 20 Feb 2024

Β Β 

dicipta berdasarkan pengalaman mengurus iklan lebih 60+ industri di Malaysia

######

Bagi yang pertama kali dengar nama Team Fames.

Izinkan kami perkenalkan diri ya.

Team Fames adalah Agensi Pemasaran Digital yang diasaskan oleh Tuan Firdaus Azizi pada tahun 2016.

Di dalamnya ada pasukan seperti;

> Digital Marketer
> Digital Copywriter
> Website Designer
> Video Editor

Kini, Team Fames sudah ada Digital Marketer & Copywriter yang mengurus iklan dengan pulangan 5-6 angka sebulan.

Hasil daripada pengalaman ini, kami dapati 10% ke 30% jualan datang dari pelanggan sedia ada.

Ini bermakna dengan strategi yang betul, anda boleh tingkatkan jualan sehingga 30% tanpa keluarkan kos iklan.

Sangat rugi anda tak pelan untuk jaga database sedia ada…

Apa buktinya?

Ini contoh skrinshot salah satu klien kami yang konsisten follow up pelanggan sedia ada dia setiap bulan πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Majoriti pelanggan beli lebih 10x kali πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Malah, ada pelanggan yang dah beli lebih 600+ kali.

Cuba kira berapa pulangan yang klien kami dapat dari seorang pelanggan ini?

Lifetime Value Customer (LTV) : RM44,374


Kalau seorang pelanggan boleh bagi pulangan banyak ni, kos per pelanggan RM100 pun kita tak kisah. Betul tak? Sebab pulangannya berbaloi-baloi.

Tiada lagi istilah: “Iklan mahal la hari ini, off la dulu, esok on iklan balik”

  • Iklan boleh ‘always on’ dapatkan lead (prospek)
  • Lead yang dapat itu anda close
  • Bina sistem supaya boleh follow up automatik
  • Blast pelanggan sedia ada bila ada promosi terbaru
  • Inilah rahsia kami main ‘Long Term Game’

Sudah tiba masanya untuk anda dapatkan jualan yg stabil, predictable & scalable.πŸ‘‡πŸ»

Apa itu Database marketing?

#####

Database marketing ini terbahagi kepada 3 bahagian:

1) Kumpul Database Prospek

Anda perlu ada strategi untuk kumpul database baru (prospek) menggunakan iklan berbayar.

Dalam bootcamp, kami ada kongsikan cara buat iklan berbayar menggunakan Meta Ads serendah RM30 sehari.

Bahagian pertama ini penting supaya anda TIDAK PUTUS prospek baru yang anda boleh close setiap hari.

2) Tukar Prospek Jadi Pelanggan

Jika ada adalah masalah closing rate rendah, anda tidak keseorangan. Sebenarnya, ramai peniaga fokus dekat ‘skil’ closing serta merta.

Jadi, kalau closing rate bawah 20% pada mereka sudah dikira rendah.

Sedangkan ada 80% lagi yang berpotensi untuk close. Disinilah pentingnya anda follow up supaya closing rate anda boleh naik dari bawah 20% kepada 50%.

3) Tingkatkan Kekerapan Pelanggan Membeli

Disinilah lubuk duit. Daripada seorang pelanggan beli sekali kepada berkali-kali.

Barulah pulangan yang anda dapat tu berbaloi dengan kos iklan yang anda keluarkan untuk dapatkan prospek pada bahagian pertama tadi.

Dengan strategi yang betul, anda boleh jimatkan kos marketing berganda-ganda berbanding anda hanya fokus dapatkan pelanggan baru.

Semuanya, anda akan belajar di dalam bootcamp ini…

Berikut adalah perincian modul-modul yang anda akan belajar.

Sesi 1# – Framework Salesletter (Nilai: RM299)

Dalam sesi ini, anda akan belajar struktur landing page, design & setup automation follow up untuk dapatkan lead.

  • Overview Funnel: Landing Page > Whatsapp / Google Sheet
  • Template salesletter untuk landing page
  • Jenis Servis
  • Jenis Waiting List
  • Jenis Event @ Kelas Online
  • Cara edit template salesletter untuk niche anda
  • Sesi soal jawab

Sesi 2# – Design Landing Page & Borang (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan belajar struktur landing page, design & setup automation follow up untuk dapatkan lead.

  • Daftar akaun Waform Builder
  • Daftar akaun Wabot & Connector
  • Cara import template landing page
  • Cara edit teks, masukkan gambar & video
  • Cara customize borang untuk dapatkan lead
  • Sesi soal jawab

Sesi 3# – Setup Automation & Analytic (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan belajar struktur landing page, design & setup automation follow up untuk dapatkan lead.

  • Cara hubungkan borang –> Waform Automation
  • Cara simpan data lead ke Google Sheet
  • Cara hantar notifikasi Whatsapp kepada prospek
  • Cara hantar notifikasi ke Whatsapp Group
  • Review flow automation
  • Cara asas baca data analytic
  • Sesi soal jawab

🌟🌟🌟🌟🌟
“Highly recommend if you are looking for a Whatsapp notification for e-commerce”

Disclaimer: Testimoni dari mereka yang pernah join kelas @ menggunakan sistem yang kami gunakan

Sesi 4# – Framework Copywriting (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan cara nak tarik orang masuk landing page menggunakan Meta Ads (Facebook Ads).

  • 7 jenis struktur copywriting yang simple tapi power.
  • Teknik copywriting asas untuk hook perhatian audience anda.
  • Sesi soal jawab

Sesi 5# – Framework Poster (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan cara nak tarik orang masuk landing page menggunakan Meta Ads (Facebook Ads).

  • Belajar cara editing poster yang simple tapi mampu jadi β€˜scroll stopper’.
  • Variasi susunan text, subjek, format & penggunaan warna yang betul.
  • Paling best, hanya menggunakan software free iaitu β€˜Canva’.
  • Sesi soal jawab

Sesi 6# – Lancarkan Iklan (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan cara nak tarik orang masuk landing page menggunakan Meta Ads (Facebook Ads) menggunakan objectif ‘conversion lead’ supaya dapat lead berkualiti.

  • Overview Cara Pasang Pixel di Website / Waform
  • Teknikal : Strategi & cara setup iklan ke Landing Page
  • Split test, cara baca data iklan, tip optimise & scale up
  • Sesi soal jawab

🌟🌟🌟🌟🌟
β€œDalam masa tak sampai 2 minggu, dah dapat RM10,000” – Puan Fatin

🌟🌟🌟🌟🌟
β€œSejak akhir ni, banyak lead kualiti. Dah kurang yang komplen mahal” – Puan Azza

Disclaimer: Testimoni dari mereka yang pernah join kelas @ menggunakan sistem yang kami gunakan

Sesi 7# – Visual Data Mastery (Nilai: RM299)

Dalam kelas ini, anda akan belajar cara nak tukar data lead dari Google Sheet ke dalam 1 dashboard yang lebih mudah nak analisa.

Ini antara modul yang anda akan belajar:

  • Pengenalan Looker Studio
  • Cara connect Google Sheet dengan Looker Studio
  • Bagaimana nak hasilkan dashboard yang interaktif
  • Cara tambah score card, carta bar, dll
  • Cara buat bina formula, tukar warna, dll
  • Cara share dashboard dengan orang lain
  • Sesi soal jawab

🌟🌟🌟🌟🌟
β€œDah PERNAH cuba Looker Studio, tapi tengok Youtube pun tak faham. Lepas join kelas, baru jelas

Disclaimer: Testimoni dari mereka yang pernah join kelas @ menggunakan sistem yang kami gunakan

Sesi 8# – The Reminder Plans (Nilai: RM299)

Tak semua orang yang contact anda terus membeli. Ada yang nak survey dulu, ada yang hanya nak tahu harga. Jadi, apa perlu buat? 

  • Kenapa pelanggan tak terus beli produk anda?
  • Apa yang pelanggan nak tahu sebelum beli?
  • Bagaimana nak susun strategi & pujuk mereka beli?
  • Apa CTA yang buatkan prospek reply?
  • Tempoh ‘gap’ antara follow up dan berapa lama nak follow up?
  • ‘The Secret Weapon’ follow up & banyak lagi.

Sesi 9# – The Retain Plans (Nilai: RM299)

Tak semua yang dah beli kali pertama, akan hubungi anda semula. Anda kena anda pelan untuk sentiasa ingatkan mereka. Persoalannya, bagaimana?

  • Kenapa pelanggan tak repeat order?
  • Apa yang pelanggan harapkan setelah beli produk kali pertama?
  • Bagaimana nak susun strategi supaya mereka beli lagi & lagi?
  • Apa pelan tindakan yang anda kena buat?

Sesi 10# – The Reconnect Plans (Nilai: RM299)

Dalam modul ini, anda akan belajar strategi dapatkan repeat order daripada database pelanggan atau prospek yang dah lama anda tak hubungi. 

  • Hakikat pahit yang anda wajib tahu
  • Pantang larang sebelum bagi apa-apa promosi
  • Framework skrip halus untuk anda follow up & pelanggan tak marah
  • Apa pelan tindakan yang anda kena buat?

Sesi 11# – The System (Nilai: RM299)

Strategi anda dah belajar, tapi tak kan nak buat semuanya manual.

Di dalam sesi ini, kami akan kongsikan apa sistem yang anda boleh guna untuk automasikan kerja follow up:

  • Pengenalan sistem Whatsapp API
  • Apa jenis sistem follow up yang ada di pasaran?
  • Apa kelebihan & kekurangannya?
  • Bagaimana nak pilih sistem yang sesuai dengan keperluan anda?
  • Starter kit untuk anda bermula!

🌟🌟🌟🌟🌟
“Lepas dapat order terus bot hantar wasap ke customer dah berjaya buat pembayaran”

Disclaimer: Testimoni dari mereka yang pernah join kelas @ menggunakan sistem yang kami gunakan

Siapa tenaga pengajar?

Kami bawakan 5 orang yang cukup berpengalaman dalam hasilkan iklan, follow up & ilmu teknikal berkaitan sistem.

Tuan Faris Osman
  • Beliau merupakan seorang Digital Copywriter sejak 2013 – Sekarang
  • Berpengalaman lebih 10 tahun menyusun strategi pengiklanan, tawaran & copywriting
  • Orang yang disebalik tabir membantu klien jana jualan 6 angka setiap bulan
  • Pernah dijemput ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Enterwip di bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.
  • Niche: NGO, Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital & Konsultansi
Tuan Amir Faisal
  • Beliau merupakan seorang Digital Copywriter sejak 2015 – Sekarang
  • Berpengalaman lebih 8 tahun dalam bidang closing & follow up menerusi Whatsapp
  • Penulis buku Teknik Pukau Pelanggan & Close Sales Whatsapp 2017.
  • Pernah bekerjasama dengan brand besar seperti: SifuBads, Jootawan, MDEC.
  • Niche: NGO, Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital & Konsultansi
Tuan Yasir Ishak
  • Beliau merupakan seorang Digital Marketer sejak 2011 – Sekarang
  • Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang teknikal Facebook Ads
  • Kemahiran utama: Teknikal iklan, analytic, ads optimization & scaling.
  • Niche: NGO, Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital & Konsultansi
Tuan Izzuddin Ibrahim
  • Beliau merupakan seorang Website Designer & Automation Builder di Team FAMES
  • Berpengalaman mengurus sistem hebahan emel, SMS & Whatsapp untuk lebih 10+ klien
  • Orang yang disebalik tabir membantu berikan bantuan sokongan di telegram, Whatsapp & private chat support.
  • Kemahiran teknikal: WordPress, Woocommerce, Onpay, Pabbly Connect, Wabot, SMSniaga, dll
Tuan Adli Nasir
  • Beliau merupakan seorang Multimedia Designer di Team FAMES
  • Finalis dan mewakili Malaysia dalam membuat bahan kreatif animasi 48 jam di Taiwan
  • Pernah bekerjasama dengan beberapa organisasi besar seperti: RUSA Marketing, MVM Production, dan Malaysia Productivity Corporation
  • Niche : Travel, F&B, NGO, Kecantikan, Servis, konsultansi, Fesyen

Berapa yuran untuk join?

Ikutkan nilai sebenar untuk anda kuasai ilmu ini.

Pro trainer akan caj anda tak kurang RM4,997 seorang untuk 3 hari penuh kelas fizikal.

Yuran itu termasuk dengan kos sewa bilik seminar, kos makan minum, kos hasilkan template, skrip, dll.

Akan tetapi…

Memandangkan bootcamp yang kami buat ini secara online.

Kami tak perlu menanggung;

  • Kos bilik seminar
  • Kos sediakan makan minum
  • Kos masa hadap jem, dll

Jadi, banyak dah boleh jimat.

Maka atas dasar itulah, anda boleh join bootcamp 8 hari ini dengan yuran serendah…

Bukan RM4,997 seorang

RM197 sahaja
RM197 sahaja
RM197 sahaja


Jimat sehingga 90% berbanding nilai sebenar.

HARGA ASAL: RM4,997

RM 197

Ini semua apa yang anda akan dapat:

  • Kelas Live 8x Hari (Est. 27 jam)
  • Kelas Landing Page Mastery (2 hari)
  • Sesi 01 Framework Salesletter
  • Sesi 02 Design Landing Page & Borang
  • Sesi 03 Setup Automation & Analytic
  • Kelas Meta Lead Ads (2 hari)
  • Sesi 04 Framework Copywriting
  • Sesi 05 Framework Poster
  • Sesi 06 Teknikal Lancarkan Iklan
  • Kelas Visual Data Pro (1 hari)
  • Sesi 07 Looker Studio
  • Kelas Follow Up Mastery (3 hari)
  • Sesi 08 The Reminder Plans
  • Sesi 09 The Retain Plans
  • Sesi 10 The Reconnect Plans
  • Sesi 11 The System
  • Q&A Session

Ini semua bonus tambahan yang anda dapat:

  • Digital E-Workbook
  • Whatsapp Group Support
  • Akses Rakaman 11x Sesi
  • Akses Rakaman & Support (Lifetime)
  • 7 hari jaminan pulangan wang

Dah sedia nak join?


Ikuti 6 langkah di bawah sekarang:

  • Isi butiran anda; Nama, Emel & Nombor Whatsapp
  • Semak butiran tempahan
  • Add on offer: Template, Skrip, dll (recommended)
  • Klik β€˜Bayar Sekarang’
  • Lengkapkan tempahan dalam 30 minit
  • Link ke kelas akan diberi 15 minit sebelum live
1
SHIPPING
Where to ship it?
RM197.00
Databased Marketing Bootcamp (Edisi Ramadan) × 1
-
+
RM197.00
Subtotal RM197.00
Total RM197.00

Butiran Pelanggan

Butiran Kelas

Products
Price
Best Deal Ever!
Databased Marketing Bootcamp (Edisi Ramadan)
RM197.00

Product
Total
Databased Marketing Bootcamp (Edisi Ramadan) × 1
RM197.00
Subtotal RM197.00
Total RM197.00

Kaedah Pembayaran

  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% Jaminan Pulangan Wang

β€œRisau Dah Join, Tapi Rasa Tak Berbaloi?” – Jangan bimbang, andaikata dah join kelas ini, tapi rasa takde langsung ilmu baru anda dapat. Boleh mohon refund 100% duit yang anda bayar.

Terma: Tuntutan refund boleh dibuat secara bertulis dengan menyatakan sebab refund melalui emel di hai@fames.my selewatnya 7 hari selepas program / kelas berakhir.