Belajar Dari ‘Awal Sampai Siap’ dalam masa 1 Hari

“Nak Belajar cara paling mudah setup Whatsapp chatbot guna Ai?”

Jom lapangkan masa join kelas fizikal 1 hari yang dikendalikan sendiri oleh Tuan Firdaus Azizi & krew. Terhad 20 peserta sahaja. Daftar 2 orang jimat RM100 seorang πŸ‘‡πŸ»

πŸš€ SIMPLE METHOD πŸš€
Masukkan info produk – Ayat prompt – siap!

DAFTAR SEGERA SEBELUM SLOT PENUH @ TAWARAN TAMAT:

Β Β 

“Apa itu Whatsapp Chatbot Ai & Bagaimana ia boleh membantu anda? “

Boleh tonton video sedutan kelas di bawah. Kita tanya ayat ‘shortform’ pun Ai boleh reply dengan baik seperti manusia.

Siapa guru yang akan kongsikan ilmu ini?

  • Tuan Firdaus Azizi sendiri akan berkongsi ilmu ini kepada anda
  • Beliau adalah pengasas & CEO kepada Team FAMES Sdn. Bhd. iaitu Agensi Pemasaran Digital sejak 2016
  • Selain itu, beliau juga adalah pencipta sistem automation seperti Wabot, Mleads.pro, Kliksini, dll
  • Kita jemput terus orang yang pakar tentang sistem ini yang kongsikan ilmu kepada anda
  • Dengan pengalaman beliau lebih 10 tahun, banyak anda boleh belajar & tanya dalam kelas nanti.

suasana dalam kelas yang selesa

Bila belajar secara bersemuka lebih senang faham & buat. Kalau ‘stuck’ ada krew boleh tolong. Ini gambar peserta kelas sebelum ini.

“Nak setup pun senang jer”

Kita hanya masukkan ‘input’ untuk dia faham apa yang kita jual & beri arahan yang jelas kita nak dia jadi seperti apa. Proses sama macam kita nak latih manusia.

1# – Masukkan Info Produk berdasarkan ‘kata kunci’

Bayangkan anda nak latih tim anda. Anda mesti kena bagitahu beberapa info asas seperti;

  • Info produk: Fungsi, manfaat, cara guna produk, dll
  • Tawaran terkini: Ada pakej apa, apa yang terkandung dalamnya, dll
  • Harga produk: Beli 1x (RM79), beli 2x (RM120) – JIMAT RM29
2# – Arahan yang jelas (Bahasa Canggih: Prompting)

Kemudian, kita inilah masanya kita jadi ‘boss’ kepada Ai. Kita beri panduan dekat dia patut reply ayat seperti apa;

  • Persona: Kita boleh arahkan dia reply mesej seperti seorang Pakar Closing
  • Gaya bahasa: Boleh minta dia reply Bahasa Melayu, santai, mix-english, dll
  • Konsep perbualan: Reply dalam ayat yang ringkas, tak berjela-jela, dll
  • Banyak lagi speaker kita akan share…
3# – Semak dari masa ke masa & tambah baik ‘prompting’

Kita kena bayangkan dia macam staf baru kita. Hari ini masuk kerja, tak kan terus power. Jadi, kita kena terus pantau dia;

  • Apa dia reply: Kalau ayat yang dia reply macam tak kena, kita boleh ‘tegur’.
  • Gaya bahasa: Kadang-kala dia lupa, kita kena ingatkan lagi guna gaya bahasa yang kita mahukan
  • Kata kunci baru: Ada keadaan prospek tanya, Ai tak boleh jawab sebab kata kunci tu takde. Kita kena masukkan.

Apa kata peserta yang join kelas sebelum ini?

β€œSaya baru tahu, rupanya apa yang saya buat selama ini, boleh di ‘automate’ guna Ai dalam kelas fizikal ni” ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sebelum kelas: Tak tahu yang Wabot ada feature baru yang powerful.
  • Semasa kelas: Baru tahu boleh guna fungsi OpenAi ChatGPT dalam Wabot Plus
  • Selepas kelas: Dah tak perlu nak balas satu per satu soalan customer. Boleh automate & monitor cara Ai balas soalan customer.

“Saya belajar dalam kelas, macamana nak buat Ai tu cakap macam manusia bukan robot! Rasa seronok sebab dah faham cara setup dari A sampai Z” πŸ₯°πŸ˜˜

  • Sebelum kelas: Skeptikel. Nanti Ai ni cakap macam manusia ke robot? Betul ke boleh ganti tim reply soalan pelanggan? takut dituduh scammer
  • Semasa kelas: Baru sedar sebenarnya ia bergantung pada cara kita ‘set Ai’ tu nak jadi macamana; robot atau manusia.
  • Selepas kelas: Dah faham cara nak setup dari A sampai Z dalam kelas fizikal

“Saya dah test SEBULAN ai ini… memang betul cekap!” πŸ₯³πŸ₯³

  • Sebelum kelas: Nak belajar lebih mendalam tentang prompting Ai supaya dia jawab berdasarkan produk kita & tidak merapu
  • Semasa kelas: Dah tahu cara nak buatkan Ai lebih tepat menjawab soalan yang sesuai dengan pertanyaan pelanggan
  • Selepas kelas: Dengan adanya fungsi Ai ini, bisnes dah boleh bergerak 24 jam, 7 hari seminggu. Sebab Ai akan tetap layan walaupun waktu malam & tiada cuti.

“Ai ini banyak benda kita boleh LEVERAGE.. Kalau dulu masa tim banyak layan customer, sekarang Ai tolong jawab soalan yang sama berulang kali” πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • Sebelum kelas: Nak tahu setakat mana kebolehan Ai untuk gantikan kerja kita jawab soalan customer & follow up selepas pembelian
  • Semasa kelas: Baru tahu cara nak setup rule untuk layan 1000 orang & boleh baca patern perbualan pelanggan.
  • Selepas kelas: Rasa privilege sebab dapat guna Ai ini antara yang terawal. Di saat pesaing lain masih guna cara manual reply chat customer.

Berapa yuran pelaburan untuk Mudahkan kerja anda reply customer? πŸš€πŸš€πŸš€

Biasanya kami caj RM1,997 untuk kelas sehari…

Siap dengan Template, Whatsapp Group, Langganan Sistem, dll. Lengkap. Tiada UPSELL dah.

Apa anda akan dapat?

SEMUANYA BERNILAI : RM 2,893 (kalau jual secara berasingan di masa depan)

  • Kelas Hands On 1 hari Tn. Firdaus (Nilai: RM1997)
  • Template Prompt Ai (Nilai: RM297)
  • Whatsapp Group 1 Bulan (Nilai: RM299)
  • Sesi LIVE Q&A 1 Jam (Nilai: RM150)
  • Wabot Plus 30 Hari (Nilai: RM90)

Namun, khas untuk batch yang terawal tahun ini.

Kita ada PROMO Early Bird πŸ’«πŸ’«

Yuran Early Bird serendah RM497 (RM2983)
sahaja seorang.


😱😱😱

Daftar lebih RM397 seorang (Jimat lagi RM100)

Nota: Selepas kelas fizikal, kita akan ada 1 lagi sesi Q&A selama 1 jam untuk ulangkaji & tambah baik Chatbot secara online.

Dah sedia nak Guna Ai dalam Whatsapp?

Daftar kelas 11 November 2023 sekarang sebelum tawaran ditutup.
Tambah kuantiti untuk pergi lebih seorang.

1
SHIPPING
Where to ship it?
1
Placeholder
11 November 2023 - Masterclass Whatsapp Chatbot x Chat GPT - RM497 × 1
-
+
RM497.00

Subtotal RM497.00
Total RM497.00

Butiran Pelanggan

Butiran Tempahan

Products
Qty
Price
Kelas 11 November 2023
Daftar 2 peserta ke atas, jimat RM100 seorang
-
+
Original price was: RM2,833.00.Current price is: RM497.00.

Product
Total
11 November 2023 - Masterclass Whatsapp Chatbot x Chat GPT - RM497 × 1
RM497.00
Subtotal RM497.00
Total RM497.00

Maklumat Pembayaran

  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

We Respect Your privacy & Information

Soalan Lazim

Jawapan: Kita akan guna sistem Wabot PLUS. Namun, jangan risau. Sebab apa yang anda bayar dah termasuk dengan langganan sistem selama 30 hari.

Andaikata anda berpuas hati, boleh upgrade kemudian.

Jawapan: Kelas akan bermula 9.30 pagi sehingga 4.00 petang di Ofis Team FAMES, Bandar Puteri, Bangi.

Butiran alamat akan diberikan selepas anda daftar.

Jawapan: Anda boleh pilih salah satu tarikh yang anda nak join. Setakat ini, kita ada 2 tarikh sahaja.

– 28 Oktober 2023 (Sabtu)
– 11 November 2023 (Sabtu)

Jawapan: Anda akan belajar cara setup ilmu teknikal bagaimana nak hasilkan Whatsapp Chatbot yang ada fungsi Ai macam ChatGPT.

Bila Ai ini dah berfungsi, dia boleh ‘Autoreply’ jawapan berdasarkan soalan daripada pelanggan anda macam manusia yang reply.

Kita akan gunakan sistem Wabot PLUS untuk setup Ai ini.

Jawapan: Kami hanya boleh jamin anda boleh hasilkan chatbot yang boleh ‘Autoreply’ berdasarkan soalan daripada pelanggan.

Namun, keberkesanan Ai ini untuk hasilkan jualan bergantung pada banyak faktor. Antaranya;

– Produk
– Offer
– Cara anda ajar Ai
– Kualiti prospek yang masuk Whatsapp, dll

Hasil jualan bergantung pada skil dan rezeki masing-masing.

Perlukan bantuan?

Klik sini untuk Whatsapp tim support kami (0389258440) bantu. Andaikata kelas ini tak sesuai, kami akan beritahu tak sesuai.

β€œRisau Dah Join, Tapi Rasa Tak Berbaloi?”

Jangan bimbang, kami ada jaminan pulangan wang untuk kelas fizikal ini. Tiada risiko anda perlu tanggung untuk sertainya.

Jaminan Pulangan Wang Diberikan

100% refund akan diberikan dengan syarat tuntutan dibuat secara bertulis dengan menyatakan sebab inginkan refund.

Tuntutan boleh dibuat melalui emel bertulis di hai@fames.my selewatnya 7 hari selepas program / kelas.

Terma & Syarat Pembelian:

  • Setiap pakej mewakili tarikh & waktu kelas. Sila semak dengan betul pilihan pakej yang anda buat.
  • Setiap kuantiti terhad untuk akses 1 nombor telefon yang aktif sahaja pada satu masa per peserta
  • Jika anda ingin tambah peserta @ nombor, boleh ubah kuantiti pada pakej
  • Akses langganan sistem akan diaktifkan dalam 3 hari bekerja (boleh PM support sekiranya anda ingin segera aktif)
  • Polisi penuh tentang kelas boleh baca di sini